Referenties

Bij deze bedrijven/organisaties mocht Cater-!ck Catering & Evenementen de catering of diensten verzorgen.

Voor het bedrijf Perfection Automatisering hebben wij een uitgebreid buffet mogen verzorgen voor 40 gasten. Een zeer geslaagde avond.

Perfection richt zich op het vernieuwen van bedrijfsprocessen, waaronder administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Hierdoor houden onze klanten meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken. www.perfection.nl


===========================================================

Voor de eigenaren van Bram Ladage, Schiedam, Vlaardingen en Spijkenisse hebben wij een luxe hapjes arrangement mogen serveren, voor een feestje in het kader van een feestelijke privé aangelegenheid.===========================================================


Voor KUBO heeft Caterick een vrijdagmiddag-borrel mogen organiseren in het kader van de "health week"
Lekkere gezonde hapjes .

KUBO is één van de grootste kassenbouwers van de wereld. Voor voedselteelt en sierteelt met een hogere productie, meer rendement en met minder middelen.

www.kubo.nl

 ===========================================================

Voor Villa on the Beach staat (onderdeel van Sfeer Horeca) Cater-ick regelmatig in de keuken om het keukenpersoneel te ondersteunen in drukke tijden.                                                                            

Over Villa on the Beach:De perfecte mix! Wil je overdag of in het begin van de avond lekker ontspannen in een warm en gezellig strandpaviljoen met Ibiza-allure? Of ben je op zoek naar een spectaculaire evenementenlocatie aan het strand? Welkom in Villa on the Beach. Bij ons vind je het allemaal.

www.villaonthebeach.nl


Opbellen
E-mail